• JA_5B7A5643_final.jpg

  JAN 

  ANDREAE

  Presentatrice & Allround communicatieprofessional bij Daina Media

  Voor mijn nieuwe bedrijfswebsite ben ik gefotografeerd door Richard.

  Terwijl ik in mijn leven al vaak voor de lens heb gestaan houd ik er alsnog niet van. Richard heeft een stijl van werken dat je vergeet dat het om een fotoshoot gaat. Je drinkt eigenlijk een kop koffie met een goede vriend die erg geïnteresseerd is jou en waar je mee bezig bent.

  En het resultaat van de foto’s is buitengewoon! Stark doet zijn naam eer aan.

 • DAINA2020_5B7A0061_LR_fnl.jpg

  DAINA

  VAN WANKUM

  Presentatrice & Allround communicatieprofessional bij Daina Media

  Zo comfortabel als ik mij voor de filmcamera voel, zo spannend vond ik 't om mij te laten fotograferen. "Op video kan ik meer van mezelf laten zien", zei ik altijd. Maar Richard heeft het tegendeel bewezen. Een enorm uitgebreide keuze aan foto's, precies waar ik naar zocht voor mijn website. Professioneel, maar met mijn karakter zichtbaar. Zelden heb ik mij zó comfortabel gevoeld bij een fotograaf. Hij regisseerde, gaf tips, kwam met initiatieven én het was ook nog eens hartstikke gezellig ;-)
 • WS2_5B7A8722_LR.jpg

  WOUTER
  SMEETS

  Strafrechtadvocaat bij Smeets Strafrechtadvocatuur

  Richard durft buiten de lijnen te kleuren. Op ogenschijnlijk eenvoudige wijze weet hij hét moment met sterke Stark-signatuur te vangen. Voor mij is dat talent in de puurste vorm. Een vakman en een fijne kerel.
 • SA5_5B7A4486.jpg

  ONNO

  HOES

  Burgemeester van Haarlemmermeer

  Ik heb Richard leren kennen als een man die bij aankomst snel de omgeving in zich opneemt en de juiste houding en sfeer weet te scheppen om een geweldige plaat te schieten. Voor je het weet sta je gezellig te kletsen met hem en blijkt hij al klaar te zijn! Kortom Richard is goed, snel en sociaal.
 • AAEAAQAAAAAAAAzVAAAAJDBkZWM4MTA2LTQ2N2Et

  JANNE

  BAETSEN

  Creative Marketing | Jump the Gap | London

  Er zijn veel freelancers op het gebied van fotografie en grafische vormgeving, maar er is maar één Richard Stark. Naast een unieke kijk door de lens, dat resulteert in de meest high-end beelden met een verrassend rauw randje, krijg je ook een optimale focus van jouw persoon, product, event en/of bedrijf. Kortom, op zoek naar een uitgesproken visual die moet staan voor jouw visie? Laat je dan adviseren door Stark!
 • 27788801_10160510327740112_1115454977729

  INGE

  DOVERMANN

  Bestuurs- & communicatieadviseur burgemeester Penn-te Strake at Gemeente Maastricht

  Samenwerken met Richard is prettig en ongecompliceerd. Hij begrijpt zijn opdrachtgever, denkt mee, durft kritisch te zijn, opereert professioneel en levert bovenal een geweldige foto af.
 • AAIA_wDGAAAAAQAAAAAAAArQAAAAJDIyZDZiZjg4

  REBECCA

  PREVOO

  Brandmanager bij Gemeente Maastricht

  Richard is een professional. Een bevlogen, creatieve, getalenteerde fotograaf die met je meedenkt en samen met jou werkt aan het best mogelijk resultaat. Uiterst prettig in de samenwerking, een vriendelijk gezicht en een geest vol met inspiratie.
 • AAEAAQAAAAAAAApSAAAAJGU0ZWFlNTg2LWU3MTct

  FRANCA

  PISANU

  Consultant HRD, Organisatie en Leiderschapsontwikkeling, Learning&Development

  Ik ben erg blij met de foto's die Richard van me maakte. Hij heeft me echt weten te "vangen". Op een ontspannen en professionele manier zoekt hij naar het vastleggen van de kern van wie je bent. Het samenspel met de omgeving waarin je je bevindt, dient om dat te ondersteunen. Ik denk met veel plezier terug aan de shoot en vond de samenwerking met hem warm en oprecht
 • AAEAAQAAAAAAAAeeAAAAJGJhOWE2NTNhLWFjMDUt

  DAVE

  THEUNISZ

  Business consultancy & development

  We waren op zoek naar een fotograaf die in staat was met beelden een verhaal te vertellen en het Strijp-S gebied recht aan te doen. Na omzwervingen kwamen we terecht bij Stark Artworks  en Richard heeft onze verwachtingen niet alleen waargemaakt, maar zelfs overtroffen! Richard bedankt en zoals je merkt schakelen we je vaker in!
 • 16402569_1477934638918401_69675381579524

  TANJA

  TELDERS-

  BREUKERS

  Eigenaar Fashion Store Le Marais

  Ik heb met Richard Fashion shoots gedaan in het mooie Maastricht. Het is erg plezierig en super relaxed werken met hem. Hij stelt de mensen op hun gemak en maakt daarnaast ook nog eens fantastische beelden. Thank you!
 • AAMAAgDGAAwAAQAAAAAAAA9ZAAAAJGJmYTk5MjE1

  MAAIKE

  SCHAUER

  Fotograaf

  Ooit begonnen als fijne collega's in het speciaal onderwijs en in der loop der jaren beide uitgegroeid tot zzp-ers binnen de fotografie en vormgeving. Richard en ik zijn altijd nauw betrokken geweest bij elkaars ontwikkeling en ik kan bij Richard na al die jaren nog steeds terecht voor een oprecht en vakkundig advies, professionele en inspirerende samenwerking en zoek hem regelmatig op omdat hij een enorm creatieve sparringspartner is die ik erg waardeer.
 • 12002954_833466223418989_802884303683587

  CHARLIE

  SILVRANTS

  Videograaf bij PvdA Den Haag

  Een fantastisch meedenkende vakman, waarbij het Stark-sausje in al zijn werk prachtig herkenbaar is! 
 • 0.jpeg

  BERRY

  JACOBS-

  VAN DONGEN

  Auteur Wankelmoed

  Een script is geen boek zonder cover die de inhoud raakt.
  Richard beheerst de kunst van het inleven.
  Achter zijn lens, maar nooit op afstand heeft hij de juiste emoties gevangen,
  heeft hij sfeer vastgelegd in coverfoto's die 'Wankelmoed' tot een boek maken!
 • 3ae7e4f.jpg

  PETER

  BROUWERS

  Kinderboekenschrijver- illustrator

  Ik heb samen met Richard een van mijn prentenboeken digitaal getekend. Het maken van een prentenboek is altijd een heel persoonlijk proces en Richard voelde heel goed aan wat ik wilde. Zijn expertise in photoshop en inlevingsvermogen maakte hem de perfecte aanvulling binnen dit project. 
 • 26111898_1800326969978727_84139330129945

  WILLIAM

  RUTTEN

  Celebrityfotograaf

  Ik krijg zo vaak te horen hoe leeg en egoïstisch Facebook is, maar ik heb daar echt een andere mening over! Natuurlijk zijn er uitzonderingen te vinden maar ik merk echt dat als je zelf eens wat geeft je er ook veel voor terug krijgt!
  Kijk nou eens naar dit nieuwe logo! Ik sta er nou niet bepaald om bekend dat ik dingen snel verander….
  Mijn logo heb ik al 30 jaar en ook mijn website is al een paar jaar niet meer up to date…...
  Ineens zomaar uit het niets kreeg ik midden in de nacht een bericht van Richard Stark met dit logo erbij gevoegd.
  Hij vond het wel eens tijd worden voor wat anders, en hij had gelijk! Kijkend op zijn website bleek ik ook nog met een professional te maken te hebben!
  En waarom hij dit deed, omdat hij dat gewoon leuk vond om te doen! Maar hoe lief en attent is dat?
  Dank je Richard, ik ben er heel blij mee! Dus binnenkort op al mijn nieuwe plaatsingen, dit mooie nieuwe logo van Richard! Iemand die ik nog nooit ontmoet heb, hoe bijzonder is dat!
 • Black Instagram Icon